TEST: Yamaha Genos

Rent krasst är Genos en helt ny generation av Tyros även om inte Yamaha själva vill göra den kopplingen. Den beskrivs kanske bäst som en professionell ”keyboard”. Alltså det som har kommit att bli den svenska betydelsen med autokomp och hela baletten. En potentiell enmansshow.

TEST: Fender Effektpedaler

Vad vore väl en värld utan gitarrpedaler? Jag vågar inte ens tänka tanken. Man behöver ju alltid en till. Därför blev man ju så glad när Fender presenterade inte bara en utan sex nya gitarrpedaler. Vi testkör (nästan) hela gänget.

INTERVJU: Donny McCaslin

Den amerikanske jazzsaxofonisten Donny McCaslin inledde sin karriär i tonåren då han spelade med sin pappas band. Från att ha spelat renodlad akustisk jazz har han på senare år rört sig allt längre in i den elektroniska musiken. Och samarbetet med David Bowie på Blackstar har attraherat en större publik till hans musik.

TEST: Output Analog Brass And Wind

Efter att ha släppt det kraftfulla, stråk-orienterade virtuella instrumentet Analog Strings för snart ett år sedan, har det varit lite tyst om Output. Fast uppenbarligen har det inte varit särskilt tyst bakom de stängda dörrarna… snarare tvärtom. Låt mig presentera… trumvirvel… Analog Brass And Wind!

TEST: Universal Audio OX Amp Top Box

Drömmen har alltid varit att kunna spela in en elgitarr – precis som den låter genom en bra förstärkare – utan att riskera att bli vräkt från sin lägenhet. Många har försökt, och en och annan har blivit vräkt, men nu ska det bli ändring på detta. Vi testar Universal Audio OX.

TEST: Harrison Mixbus

Det blir allt svårare att skilja olika DAW-program åt. Därför är det med stor glädje vi välkomnar ett program som vågar gå sin egen väg, inte kostar en förmögenhet, och dessutom är kaxiga nog att påstå att de låter bättre än de andra programmen.