PRODUKTNYHET: sE Electronics introducerar två nya mikrofoner

PRODUKTNYHET: sE Electronics introducerar två nya mikrofoner

Uppdaterar två 15 år gamla klassiker och följer upp fjolårets V7.

För att ta reda på var tillverkaren hämtar källan till kondensator micken sE2200, behöver vi gå tillbaka till början på millennieskiftet och släppet av sE2200a och sE2200a II C. Medan grundhantverket är det samma i form av handtillverkad mikrofonkapsel, diskreta klass-A-kretsar och transformatorer av custom-karaktär, hävdar man här att sE2200, i jämförelse med föregångarna, levererar klarare toner, lägre brus och några fler pad- och filterfunktioner.

En betydligt färskare tillika handhållen mikrofon som fått nya egenskaper i en syskonversion är V7, som går under produktnamnet V7 X. Medan företrädaren var framtagen specifikt för sång, är detta nya tillskott ämnat för instrument. Och det är tack vare kapselns specialdesignade röstspole, här med lägre resonans och utökat frkvensrespons. Så, vad kostar dessa pjäser?

PRIS: SE2200: 289 EURO, V7 X: 119 EURO
TILLVERKARE: SE ELECTRONICS, WWW.SEELECTRONICS.COM

TEST: Arturia AudioFuse

TEST: Arturia AudioFuse

BYGGSPECIAL: Bygg din egen gitarrpedal, del 2

BYGGSPECIAL: Bygg din egen gitarrpedal, del 2