PRODUKTNYHET: IK Multimedia lovar högpresterande preamp i kompakt format [VIDEO]

PRODUKTNYHET: IK Multimedia lovar högpresterande preamp i kompakt format [VIDEO]

Marknadsförs under parollen "The best way to grab your mic sound on the ground". 

Vad man har klämt in i iRig Pre HD, kompatibel med iPhone, iPad, Mac och PC, är en klass A-mick-preamp med justerbar gain på 48 decibel, och som levererar en samplingsnivå på 96 kHz/24 bitar med en frekvensrespons från 20 Hz till 20 kHz. Man hävdar att den är kompatibel med dynamiska mickar, kondensatormikrofoner och ribbon-varianter.

Anslutningsmässigt ryms XLR, 3,5-millimeters hörlursport och micro-USB. Vill man övervaka ljudnivåerna i realtid, har man försett enheten med en "direct-monitoring"-switch. Och slutligen skriver man att den har en lägesväljare för 89-volts fantommatning. 

PRIS: 99 EURO
TILLVERKARE: IK MULTIMEDIA, WWW.IKMULTIMEDIA.COM

 

INTERVJU: Goldfrapp

INTERVJU: Goldfrapp

PRODUKTNYHET: Fender släpper limiterad gitarrkombo

PRODUKTNYHET: Fender släpper limiterad gitarrkombo