PRODUKTNYHET: Dynaudio släpper kompletterande subwoofers till LYD och BM

PRODUKTNYHET: Dynaudio släpper kompletterande subwoofers till LYD och BM

Två aktiva klass D-stämplade subbasar på 300 respektive 500 watt. 

Innan vi går in på detaljerna som skiljer modellerna 9S (300 W) och 18S (500 W) åt, har bägge en gemensam nämnare i att de är bestyckade med "long-throw"-element, som sägs passa för såväl stereo som surround. Med dessa element, lovar man subbas ned till 22 Hz (9S) respektive 16 Hz (18S). Baselementens (av typ MSP) storlek landar på 24 cm, där 18S-modellen är försedd med två stycken. 

Anslutningsutbudet på 9S...

Tar vi en titt på funktionerna som följer med lådorna, är 9S utrustad med justerbart lågpassfilter, och 18S med tidsjustering, parametrisk eq och färdiga inställningar för att matcha monitorer i produktlinjerna LYD (5, 7, 8 och 48) och BM (BM6A, BM15A och M5P). Vill man koppla fler subwoofers, har de två nya tillskotten även en master/slave-funktion. 

... och 18S

PRIS: 9S: 8 995 KRONOR, 18S: 15 995 KRONOR
TILLVERKARE: DYNAUDIO, WWW.DYNAUDIO.COM

PRODUKTNYHET: Electro-Harmonix utökar Performance-serien med volympedal

PRODUKTNYHET: Electro-Harmonix utökar Performance-serien med volympedal

PRODUKTNYHET: Lewitt Audio debuterar stormembransmikrofon

PRODUKTNYHET: Lewitt Audio debuterar stormembransmikrofon