PRODUKTNYHET: PRS avslöjar nytt flaggskepp

PRODUKTNYHET: PRS avslöjar nytt flaggskepp

Ett giftermål mellan gitarrerna i Custom 24- och PRS 408-sortimentet. 

Enligt tillverkaren erbjuder det nya flaggskeppet Custom 24-08 rent virkesmässigt inget nytt, om man redan är bekant med Custom 24. Här har man nämligen använt sig av lönn till ovandelen och mahogny för ryggen och halsen. Även de 24 banden, 25-tums mensur, Gen III-tremolot och en dubbel uppsättning humbuckers av typ 85/15 är intakt sedan tidigare. 

Dock trycker man på implementeringen av ett smart switch-system i form av en trevägs "blade"-switch ackompanjerat av två "mini-toggle coil split"-switchar. Detta borgar enligt utsago för hela åtta distinkta mick-kombinationer. 

PRS 24-08 släpps i samband med NAMM-mässan nästa år. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: PRS GUITARS, WWW.PRSGUITARS.COM

PRODUKTNYHET: Antelope förser Zen Tour med flera nya egenskaper

PRODUKTNYHET: Antelope förser Zen Tour med flera nya egenskaper

PRODUKTNYHET: Sublime utökar semiakustiska sortimentet

PRODUKTNYHET: Sublime utökar semiakustiska sortimentet