PRODUKTNYHET: Sublime utökar semiakustiska sortimentet

PRODUKTNYHET: Sublime utökar semiakustiska sortimentet

Avtäcker två deluxe-stämplade elgitarrer. 

Sublime Guitars två senaste sexsträngare går under serienamnet Chieftain Deluxe. Klädda i vitt respektive svart, besmyckade med guldfärgade stall, stämskruvar och plektrumskydd, hävdar man att detta är deras hittills bästa prestation. 

Och vad beträffar kvaliteten hos dessa två pjäser, säger man i pressutskicket att de – tack vare en aning tunnare konstruktion – är mer spelvänliga än tidigare, samt att de levererar ett varmare och djupare ljud. Virket som använts här är i lönn och ebenholts. Och vid en titt på mickarna, hittar vi två exemplar av Porter H90. 

PRIS: 899 DOLLAR
TILLVERKARE: SUBLIME GUITARS, WWW.SUBLIMEGUITARS.COM

PRODUKTNYHET: PRS avslöjar nytt flaggskepp

PRODUKTNYHET: PRS avslöjar nytt flaggskepp

PRODUKTNYHET: HK Audio presenterar tre nya PA-system

PRODUKTNYHET: HK Audio presenterar tre nya PA-system