PRODUKTNYHET: Antelope förser Zen Tour med flera nya egenskaper

PRODUKTNYHET: Antelope förser Zen Tour med flera nya egenskaper

Ljudkortet får bland annat ett breddat effektbibliotek. 

Antelopes Zen Tour dök upp för drygt ett och ett halvt år sedan, men hos tillverkaren har den inte passerats riktigt ännu. Till 2017 års uppdatering har man först och främst implementerat nya AD-konverterare, som här ger ett ökat dynamiskt omfång upp till 124 decibel. 

Rör vi oss vidare till det breddade effektbiblioteket, består det nya innehållet i sektionen FPGA FX av Tubechild670, Powergate, Power Expander och Impresser. Man avslöjar också en kommande plugin under namnet AFX2DAW. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: ANTELOPE, WWW.ANTELOPEAUDIO.COM

PRODUKTNYHET: Trippelsläpp i mikrofonväg från Sony

PRODUKTNYHET: Trippelsläpp i mikrofonväg från Sony

PRODUKTNYHET: PRS avslöjar nytt flaggskepp

PRODUKTNYHET: PRS avslöjar nytt flaggskepp