PRODUKTNYHET: Adam Hall Stage Equipment släpper rackbelysning

PRODUKTNYHET: Adam Hall Stage Equipment släpper rackbelysning

Introducerar sitt första 19-tums LED-rack med inbyggd rörelsesensor.

Utöver att Smart och Smart C LED Multicolour Rack Light är belysningsrack försett med 18 stycken RGBW-lampor för den som behöver en ljuskälla till sina rackmoduler, är de också utrustad med en rörelsesensor. Detta för att dra ner på energikonsumtionen och för att hålla racket diskret, enligt tillverkaren.

Rörelsesensorn går att ställa in utefter behov, exempelvis total nedsläckning eller dimming. Vill man ställa in den efter timer eller enbart rörelser går det. Rackenheten kommer i två varianter, Smart och Smart C, där C-modellen även erbjuder ljus i en handfull färger.  

87451SMARTC_3.jpg

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: ADAM HALL STAGE EQUIPMENT, WWW.ADAMHALL.COM

INTERVJU: 11 snabba med Miss Li

INTERVJU: 11 snabba med Miss Li

PRODUKTNYHET: Sex nya förstärkare till Rolands KC-serie

PRODUKTNYHET: Sex nya förstärkare till Rolands KC-serie