PRODUKTNYHET: Sex nya förstärkare till Rolands KC-serie

PRODUKTNYHET: Sex nya förstärkare till Rolands KC-serie

Hävdar att alla typer av keyboards frekvensomfång, inkluderat bland annat orglar och synthesizers, reproduceras på ett exakt sätt.

Den långlivade serien keyboardförstärkare byggs ut med hela sex varianter. Genom detta släpp hävdar man att alla typer av keyboards frekvensomfång, inkluderat bland annat orglar och synthesizers, reproduceras på ett exakt sätt.

Modellerna, som sträcker sig från det 320 watt starka flaggskeppet KC900 ned till minstingen KC-80 på 50 watt, är alla försedda med custom-designat, tvåvägs högtalarsystem, master-eq och en rad anslutningsmöjligheter. Vill man även få med inbyggda DSP-effekter, är det dock KC900 som gäller, medan Shape-switch inkluderas till och med mittenmodellen KC400.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: ROLAND, WWW.ROLAND.SE

PRODUKTNYHET: Adam Hall Stage Equipment släpper rackbelysning

PRODUKTNYHET: Adam Hall Stage Equipment släpper rackbelysning

PRODUKTNYHET: The Haunted-gitarrist lanserar Solar Guitars

PRODUKTNYHET: The Haunted-gitarrist lanserar Solar Guitars