DAGENS SKIVSLÄPP: Converge – The Dusk in Us

DAGENS SKIVSLÄPP: Converge – The Dusk in Us

Kaospunkarna från Massachusetts släpper i dag sitt nionde album.

Kvartetten – bestående av vokalisten Jacob Bannon, gitarristen tillika producenten Kurt Ballou, basisten Nate Newton och trummisen Ben Koller – har ångat på med sin metalinfluerade hardcorepunk i snart 30 år. Det riktigt stora genombrottet kom i och med fjärde plattan, Jane Doe, från 2001, och har därefter banat väg för en karriär som influerat en uppsjö akter inom genren. 

Den 3 november 2017 markerar avtäckande av gruppens nionde platta, The Dusk in Us – uppföljaren till 2012 års kritikerrosade All We Love We Leave Behind. Producerad, även den här gången av medlemmen Kurt Ballou, har man enligt recensenter lyckats pressa fram ett alster innehållande några av de mest kaotiska urladdningarna på länge. Vi kan inte annat än hålla med.

Vad tycker du? Dela gärna med dig av dina intryck i kommentarfältet. 

TEST: Toontrack Superior Drummer 3

TEST: Toontrack Superior Drummer 3

PRODUKTNYHET: Kirk Hammett fortsatt trogen ESP:s Ouija

PRODUKTNYHET: Kirk Hammett fortsatt trogen ESP:s Ouija