PRODUKTNYHET: Allen & Heath släpper ny serie mixerbord

PRODUKTNYHET: Allen & Heath släpper ny serie mixerbord

Två digitala debutanter för live-, AV- och installationsändamål lovar låg latency.

Allen & Heaths nya serie mixerbord, namngedd SQ, innehåller modellerna SQ-5 och SQ-6. Mixrarna är försedda med motorn XCVI 96 kHz FPGA, vilken borgar för latency på <0,7ms. Enligt tillverkaren är maskinerna lämpade för flera ändamål, så som liveproduktioner, konferenser och installationer. 

Medan SQ-5 har 16 inbyggda preamps, 17 reglar och rackmonterbar (19"), är SQ-6:an bestyckad med 24 preamps och 25 reglar. Gemensamt för de båda, är att de kan utökas med upp till 48 stycken via expanders ur sortimentet. Även portar för Dante, Waves och ytterligare kort finns att tillgå. Och med 

Med hjälp av en inbyggd "SQ Drive", klarar bägge av att spela in högupplöst 96 kHz stereo, men också inspelningar av flera spår – direkt till en USB-enhet. Och vill man ansluta till PC eller Mac för att köra dessa som ljudkort, fungerar det också. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: ALLEN & HEATH, WWW.ALLEN-HEATH.COM

GUIDE: Vad har du i riggen, Peter Iwers? (Cyhra)

GUIDE: Vad har du i riggen, Peter Iwers? (Cyhra)

TEST: Toontrack Superior Drummer 3

TEST: Toontrack Superior Drummer 3