PRODUKTNYHET: HK Audio presenterar tre nya PA-system

PRODUKTNYHET: HK Audio presenterar tre nya PA-system

Bygger ut den etablerade Lucas Nano-serien från två till att nu innehålla fem system. 

305FX

Tidigare har Lucas Nano bestått av 1 500 W-modellerna 602 och 608i, lämpade för en publik om cirka 120 personer. Nu kompletterar man dessa genom att släppa två lite mindre system och ett större, där det senare blir vad man ska tolka som snäppet under värstingen 608i

De två i det lägre skiktet, närmare bestämt 302 och 305FX, är inte riktigt så kraftfulla som sina syskon och levererar 750 watt, lämpligen inför en 80 personer stark skara åhörare under mindre framträdanden (exempelvis akustisk gitarr, keyboard och sång). Väljer man 305FX får man också med inbyggd femkanalsmixer och integrerade reverbeffekter. 

Slutligen kommer vi till 605FX (nedanför), som går hand i hand med 608i:s egenskaper – 1 500 watt, fem kanaler och en ljudspridning för upp emot 120 personer – men saknar fjärrstyrningen via iPad och DSP-funktioner. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: HK AUDIO, WWW.HKAUDIO.COM

 

PRODUKTNYHET: Sublime utökar semiakustiska sortimentet

PRODUKTNYHET: Sublime utökar semiakustiska sortimentet

GUIDE: Vad har du i riggen, Peter Iwers? (Cyhra)

GUIDE: Vad har du i riggen, Peter Iwers? (Cyhra)