PRODUKTNYHET: Toontrack lockar på AOR-anhängarna

PRODUKTNYHET: Toontrack lockar på AOR-anhängarna

Släpper MIDI-paketen AOR Grooves och AOR Ballads. 

REO Speedwagon, Styx, Foreigner, Journey, Toto, med flera... Listan är lång över de AOR-band som kan se tillbaka på 70- och 80-talet som en guldkantad era i karriären. Och är du ett fan av den här typen av musik och vill skapa ditt eget Hi Infidelity eller Escape – gratulerar! Nu finns nämligen två lämpliga MIDI-paket i Toontracks bibliotek.

AOR Grooves fångar rytmsektionen från den här delen av musikhistorien. Inuti denna laddning ryms över 480 individuellt spelade spår, takter i form av 4/4, 6/8, swing, med mera, samt tempon från 51 till 96 BPM. Och vidare till AOR Ballads är det tidsenligt klaviaturspel som gäller, inkluderat fyrtakt i tempon från 73 till 201 BPM.

Som vanligt är allt uppstrukturerat efter intro, vers, refräng, brygga, fill, och så vidare.

PRIS: 249 KRONOR STYCK
TILLVERKARE: TOONTRACK, WWW.TOONTRACK.COM

MM TIPSAR: Se vad som ryms i Yngwie Malmsteens rigg

MM TIPSAR: Se vad som ryms i Yngwie Malmsteens rigg

PRODUKTNYHET: Dave Mustaine tillägnas signaturmickar

PRODUKTNYHET: Dave Mustaine tillägnas signaturmickar