PRODUKTNYHET: D'Addario introducerar tillbehör i drivor

PRODUKTNYHET: D'Addario introducerar tillbehör i drivor

Släpper komplett kit för pedalbordsentusiasten och ett gäng gitarrtillbehör. 

För den som söker lite händiga verktyg och reservdelar till pedalbordsbygget, hävdar D'Addario att paketet DIY Pedalboard Power Cable Kit och deras Premium Tour-Grade Power Cables ska vara värt att titta in. Vad som ryms i kitet är 20 lödfria pluggar, en generös mängd kablage med utlovat tre gånger mer koppar än standardvarianter, skruvmejsel, kabeltång och en kabeltestare. Beträffande Premium-kablarna följer man enligt pressutskicket samma kvalitetsstandard med hög kopparmängd, och når längd på drygt tre meter. 

Slutligen presenterar man en ny uppsättning tillbehör för gitarristen, inkluderat remfästet Dual-Lock Strap Lock. med dubbel låsning för att även fästas i kabeln, samt tillskotten i Ned Steinberger-sortimentet NS CradleCapo, NS Strap Lock och NS Clip-Free Micro Tuner. 

PRIS: PEDALBORDSKITET: 152 DOLLAR, PREMIUMKABEL: FRÅN 40 DOLLAR, DUAL-LOCK STRAP LOCK: 4,75 DOLLAR, NS CRADLECAPO: 99,95 DOLLAR, NS STRAP LOCK: 19,99 DOLLAR, NS CLIP-FREE MICRO TUNER: 34,95 DOLLAR
TILLVERKARE: D'ADDARIO, WWW.DADDARIO.COM

RETRO: Nils Hanson träffar legenden Bo Diddley (Showtime 5-1983)

RETRO: Nils Hanson träffar legenden Bo Diddley (Showtime 5-1983)

LISTA: 20 fantastiska album från 2017, del 1

LISTA: 20 fantastiska album från 2017, del 1