Analog limiter med digitala kontroller

Analog limiter med digitala kontroller

Bettermakers senaste släpp Mastering Limiter består av en analog master-limiter, en colour-sektion och en omfattande metering-sektion – där samtliga är återkallbara med hjälp av internminne och en plugin som hanterar automation.

Medan limiter-delen har brickwall-limiting (med automatisk och manuell release), stereo och dual mono och en avdelning för clipping, erbjuder maskinens colour- och metering-sektion två moduler för harmonik med inbyggd eq respektive metering-funktioner i form av VU (full screen/scaled), RMS, LUFS (short term, integral, loudness range och view in time), K-Metering, 31-bands FFT-analysator, Goniometer, Correlation-mätare och mycket mer.  

Pris: Ej fastställt

Tillverkare: Bettermaker, www.bettermaker.eu

Baseffektpedal från Zoom med stor portion effekter och emuleringar [VIDEO]

Baseffektpedal från Zoom med stor portion effekter och emuleringar [VIDEO]

Ljudinspelning kombinerat med video [VIDEO]

Ljudinspelning kombinerat med video [VIDEO]