Ljudinspelning kombinerat med video [VIDEO]

Ljudinspelning kombinerat med video [VIDEO]

Det verkar som att IK Multimedia har tagit fram en perfekt iOS-app för alla musikutövare på språng i behov en komplett lösning. I iRig Recorder 3 finns möjlighet till instrument- och sånginspelning, videoinspelning i god kvalitet, effektexperimentering, redigering och delning ut i etern.

Jämfört med den föregående och andra inkarnationen har man förbättrat gränssnittet med tydliga markörer för smidig redigering. Det är också möjligt att exportera ditt material i valfri DAW.

Effektutbudet innehåller till en början 17 varianter och är expanderbart. För att dela med sig av sina alster finns nu stöd för alla de mest populära plattformarna. Vad gäller exportfunktionerna är det ljudformaten M4A och WAV som gäller, antingen med eller utan video, samt möjlighet att få med markörer i videomaterialet.

Pris: Gratis, fullversion: 7,99 euro

Tillverkare: IK Multimedia, www.ikmultimedia.com

Analog limiter med digitala kontroller

Analog limiter med digitala kontroller

Sällsynt teknik från EMI/Abbey Road i mikrofon [VIDEO]

Sällsynt teknik från EMI/Abbey Road i mikrofon [VIDEO]