Baseffektpedal från Zoom med stor portion effekter och emuleringar [VIDEO]

Baseffektpedal från Zoom med stor portion effekter och emuleringar [VIDEO]

I baseffektpedalen B3n har Zoom packat en mängd kombinationer av förstärkare, högtalarkabinett och stompbox-effekter, som möjliggör att bygga ihop upp till sju förstärkare och högtalare samtidigt i vilken ordning som helst.

Pedalen är laddad med 67 DSP-effekter (inkluderat 19 dynamiker och filter-effekter), 15 overdrives och distorsioner, 17 moduleringar, 11 delays och reverb och mycket mer. Vill man ladda ner fler emuleringar, gör man det via Zoom Guitar Lab. Med i maskinen kommer också 68 inbyggda rytmmönster. Anslutningsmässigt finns standard telejack in/ut (L/R), control in, hörlurar, AUX och USB.

Session- och livebasisten Stu Hamm demar helt nya patchar som han skapat för multieffektpedalen B3n.

Pris: 2 095 kronor

Tillverkare: Zoom, www.zoom.co.jp

Multifunktionella högtalare och subbar [VIDEO]

Multifunktionella högtalare och subbar [VIDEO]

Analog limiter med digitala kontroller

Analog limiter med digitala kontroller