Distorsionspedal i nätt format

Distorsionspedal i nätt format

Med V9-varianten av distorsionspedalen Hot-British har Radial Engineering gjort ett försök att även attrahera gitarrister med ett fullsmockat pedalbord. Pedalen kommer här i ett mindre format, men utlovas leverera samma kraft som sin större föregångare med klass A-bufferkrets och intakta reglage för tonjustering.

Med Drive sätts ingångsnivån och mängd distorsion, med Contour mixtrar man med distorsionskaraktär och med Mid Boost- samt Top End-switchen skär man lätt igenom med sina solon respektive göra höga frekvenser ljusare eller mörkare. Utöver finns en tvåbands eq för att skräddarsy tonen för att matcha gitarr och förstärkare.

Pris: 169,99 dollar

Tillverkare: Radial Engineering, www.radialeng.com

Toontrack bjuder på trumladdning med Steve Albini i huvudrollen [VIDEO]

Toontrack bjuder på trumladdning med Steve Albini i huvudrollen [VIDEO]

Multifunktionella högtalare och subbar [VIDEO]

Multifunktionella högtalare och subbar [VIDEO]