Från kusligt landskapsmålande filmledmotiv till modern elektro [VIDEO]

Från kusligt landskapsmålande filmledmotiv till modern elektro [VIDEO]

Av den svenska mjukvarutillverkarens demonstrationsvideo av Filters & Modulation att döma är man nu bara ett klick från att ge sina lågmälda alster en närmast episk inlindning med kombinationer av härliga LFO-effekter och ekon, phasers och svep.

Paketet, innehållande 50 preset baserade på en rad olika effekter som sträcker sig från kusligt landskapsmålande filmledmotiv till modern elektronisk musik, känns som något som skulle falla såväl The Album Leaf som Rhian Sheehan i smaken. Kräver EZmix 2.

Pris: 349 kronor

Tillverkare: Toontrack, www.toontrack.com

Sontronics siktar på Aria-succé med Mercury

Sontronics siktar på Aria-succé med Mercury

Monitorer för studior med liten budget [VIDEO]

Monitorer för studior med liten budget [VIDEO]