Kompakt akustisk komboförstärkare

Kompakt akustisk komboförstärkare

Laneys A-FRESCO är en kompakt historia med sina 7,2 kg och är försedd med en klass D-förstärkare i kombination med ett custom-designat 8-tums, dubbelkons baselement.  Kontrollerna är speciellt anpassade för akustiska instrument, och effektbudet kommer i form av digitalt reverb och chorus.

Förstärkaren har två oberoende kanaler som har varsin kombinerad XLR/jack-ingång med fantommatning. Här finns också en trebands eq, Shape-kontroll för ljudoptimering, en anti-rundgångsknapp samt en fas-switch. Balanserad XLR D.I. ut gör det dessutom möjligt att koppla den direkt in i ett mixerbord.

A-FRESCO kan drivas antingen med strömadapter (ingår) eller fyra Li-Ion-batterier i upp till 24 timmar.

Pris: 2 695 kronor

Tillverkare: Laney, www.laney.co.uk

Multieffekt-pedaler lovar realistiska emuleringar

Multieffekt-pedaler lovar realistiska emuleringar

Ibanez uppgraderar flera modeller i Premium-serien

Ibanez uppgraderar flera modeller i Premium-serien