Modellera 3D-responsen från moderna mickar och vintage-varianter [VIDEO]

Modellera 3D-responsen från moderna mickar och vintage-varianter [VIDEO]

Townsend Labs har sytt ihop en lösning bestående av en stormembrans kondensatormick vid namn L22 och pluggen Sphere. Med mikrofonens dubbla membran – som fångar ljudet såväl framifrån som bakifrån – och en inkluderad breakout-kabel spelas ljudet in på två separata kanaler in till din DAW, och som sedan kan experimenteras med i mjukvaran Sphere.

Enligt företaget är det möjligt att här på ett exakt sätt modellera 3D-responsen från både moderna mickar och vintage-varianter, inkluderat justeringsval vad gäller polarmönster, närhetseffekt och i stort sett alla parametrar som finns – före och efter inspelning. I pluggens Dual View kan man lägga till ytterligare en virtuell mikrofon under inspelning, samt välja stereoinspelning med bara en mick. L22 hanterar 144 dB och har även en pad-switch för 10 och 20 dB.

Pris: Ej fastställt

Tillverkare: Townsend Labs, www.townsendlabs.com

Monitorer för studior med liten budget [VIDEO]

Monitorer för studior med liten budget [VIDEO]

Studiomonitor för såväl närfält som mittfält

Studiomonitor för såväl närfält som mittfält