Multieffekt-pedaler lovar realistiska emuleringar

Multieffekt-pedaler lovar realistiska emuleringar

Man spar inte på krutet i marknadsföringen av de nya multieffekt-pedalerna G3n och G3Xn – smått nedtrimmade versioner av den omtyckta föregångaren G5n.

Vad som erbjuds här är enligt företaget de mest realistiska pedal-, förstärkar- och kabinettemuleringarna man någonsin utvecklat. Ytterligare egenskaper som tillverkaren trycker på är snabb och intuitiv editering, tack vare de tre LCD-skärmarna.

Utbudet som packats i respektive pedal är identiskt: 70 effekter, en 80-sekunders looper, tio förstärkar- och kabinettemuleringar, 68 inbyggda rytm-mönster, möjlighet att mixtra med hela effektkedjor (som rymmer max sju effekter), spara upp till 150 patchar och USB-inspelning. Skulle du dock behöva en expression-pedal, är G3Xn varianten för dig.

Pris: Ej fastställt

Tillverkare: Zoom, www.zoom.co.jp

TEST: Arturia V-Collection 5

TEST: Arturia V-Collection 5

Kompakt akustisk komboförstärkare

Kompakt akustisk komboförstärkare