Sontronics siktar på Aria-succé med Mercury

Sontronics siktar på Aria-succé med Mercury

Uppföljaren till den flerfaldigt prisbelönade mikrofonen Aria erbjuder ett otal polarmönster och mycket lågt egenbrus. Mercury är helt och hållet tillverkad med delar framtagna i hemlandet England och är en rörmick med variabel riktningskarakteristik.

Det svepbara kontrollvredet ger en oändlig mängd val av olika polarmönster (allt från omni till åtta och allt däremellan). Vidare specifikationer är pad-switch (0, -10 dB), switchbart filter (linjärt, 75 Hz), strömförsörjning med interference-filter och ett egenbrus på så lågt som 12 dB.

Pris: Ej fastställt

Tillverkare: Sontronics, www.sontronics.com

Ibanez uppgraderar flera modeller i Premium-serien

Ibanez uppgraderar flera modeller i Premium-serien

Från kusligt landskapsmålande filmledmotiv till modern elektro [VIDEO]

Från kusligt landskapsmålande filmledmotiv till modern elektro [VIDEO]