Studiomonitor för såväl närfält som mittfält

Studiomonitor för såväl närfält som mittfält

Dynaudios LYD-arsenal breddas nu med modellen LYD 48 och är en studiomonitor med ett trevägs högtalarsystem, lämplig för både när- och mittfältsområdet. Innanför det vita (eller svarta) skalet hittar vi såväl ett åttatums som ett fyratums baselement, ackompanjerade av en entums diskant. Samtliga tre beståndsdelar är drivna av en klass D-förstärkare, levererande 80W/50W/50W per monitor.

Förstärkaren har bestyckats med en 96 kHz/24-bits signalväg och valbar input-känslighet, Standby-läge lika andra varianter i serien, det nya Bass Extension-läget och Sound Balance-funktionen, där det sistnämnda inslaget fungerar som ett tilt-filter.

Pris: Ej fastställt

Tillverkare: Dynaudio, www.dynaudio.com

Modellera 3D-responsen från moderna mickar och vintage-varianter [VIDEO]

Modellera 3D-responsen från moderna mickar och vintage-varianter [VIDEO]

Världens mest portabla mick-preamp? [VIDEO]

Världens mest portabla mick-preamp? [VIDEO]