Output Analog Strings – Unik samling stråkar [VIDEO]

Output Analog Strings – Unik samling stråkar [VIDEO]

Företaget bakom de populära instrumenten Movement, Exhale och Signal lanserar nu en kollektion stråkinstrument som utlovas vara något utöver det vanliga. 

Vi har i tidigare nummer av MM bekantat oss med mjukvarutillverkarens instrument Movement, Exhale och Signal och summerade testerna med idel lovord. Därför är deras senaste släpp, Analog Strings, något som vi i ett senare skede borde ta en närmare titt på.

Se Output-teamet spela loss med Analog Strings!

Likt sina andra instrument utlovas här inte enbart en laddning stråkar, utan – som man kan förvänta sig av Output – ett bibliotek med en såväl modern som unik touch som blandar in vintage-syntar och okonventionell ljuddesign.
I paketet får man även funktioner i form av modulation routing, dual tape loopers, dual arpeggiators samt flux- och makro-kontroller. På preset-fronten laddas Analog Strings med 500 stycken av olika slag, och ljudbiblioteket är så stort som 39 GB.

Pris: 199 dollar.

Tillverkare: Output, www.output.com 

Toontrack släpper gitarrpaket för bluesälskare [VIDEO]

Toontrack släpper gitarrpaket för bluesälskare [VIDEO]

TEST: Arturia V-Collection 5

TEST: Arturia V-Collection 5