IK Multimedia hyllar Fulltone med tre klassiker i mjukvaruformat [VIDEO]

IK Multimedia hyllar Fulltone med tre klassiker i mjukvaruformat [VIDEO]

Mjukvarugiganten skräddarsyr paket till AmpliTube med tre oumbärliga klassiker från tillverkaren Fulltone. 

Fulltone startades av Michael Fuller 1991 med målet att skapa gitarrpedaler som lät lika bra som de mest eftertraktade vintage-varianterna, dock lite mer slitstarka än föregångarna. Nu har IK Multimedia samlat tre riktiga klassiker från tillverkaren i en och samma mjukvaruförpackning: Fulltone Collection till AmpliTube (PC/Mac).

Börjar vi med TERC finner vi en replikering av det i dag oerhört sällsynta Dyno My Piano från 80-talet. Här erbjuds exakt det där stora, pampiga och varma choruset som fick Michael Landau och Steve Lukather att falla som furor.

SSTE (Solid State Tape Echo) ska vara minst lika bra som originalet Echoplex EP-3 och dess värme och atmosfär, minus de mediokra tonhuvudena, brus, brum och annat oljud. Den uppiffade versionen kommer nu i ett virtuellt rackformat med tillagd bpm-synk.

Klassiska overdrive-pedalen OCD är enligt IK Multimedia själva "grädden på moset" och ska ge en alldeles utsökt mix av kraft, värme och harmonik som karakteriserar rörförstärkare av toppklass.
 

PRIS: 59,99 EURO

TILLVERKARE: IK MULTIMEDIA, WWW.IKMULTIMEDIA.COM

Positive Grid lanserar ny hårdvarupedal [VIDEO]

Positive Grid lanserar ny hårdvarupedal [VIDEO]

TC Electronic släpper två Rudy Sarzo-Toneprints [VIDEO]

TC Electronic släpper två Rudy Sarzo-Toneprints [VIDEO]