TC Electronic släpper två Rudy Sarzo-Toneprints [VIDEO]

TC Electronic släpper två Rudy Sarzo-Toneprints [VIDEO]

Två hårdkokta signaturer signerad basisten som spelat med flera av världens största hårdrocksband är nu redo för gratis nedladdning.

Ozzy Osbourne, Quiet Riot, Whitesnake, Dio... Listan över band som Rudy Sarzo lirat med är milslång och är närmast overklig. Nu släpper pedalmästaren TC Electronic två så kallade "Toneprints" med basistens preferenser i fokus: Beauty & The Beast och Thunderbird.

Medan den förstnämnda (till pedalen HyperGravity Compressor) beskrivs som en utmärkt preset för att spelas med bandad och bandlös elbas, med eller utan plektrum, och eliminerar signalförlust, utlovar Thunderbird (till Corona och Dreamscape) en exakt och välljudande replikering av hans trofasta Roland-syntbas med stor portion chorus.  Samtliga Toneprints laddas ner från TC Electronics hemsida.

PRIS: GRATIS

TILLVERKARE: TC ELECTRONIC, WWW.TCELECTRONIC.COM

IK Multimedia hyllar Fulltone med tre klassiker i mjukvaruformat [VIDEO]

IK Multimedia hyllar Fulltone med tre klassiker i mjukvaruformat [VIDEO]

INTERVJU: Christian Dohber

INTERVJU: Christian Dohber