Universal Audios UAD Software inne på version 9.1 [VIDEO]

Universal Audios UAD Software inne på version 9.1 [VIDEO]

Den senaste mjukvaruuppdateringen till Apollo- och UAD-enheter innehåller flera starka tillskott på pluggfronten.

Det är tre nya plugins det rör sig om till version 9.1 av UAD Software. Dels har vi Softubes OTO Biscuit 8-bit Effects, och dels Brainworx bx_subsynth Subharmonic Synthesizer samt Fuchs Overdrive Supreme 50 Amplifier. 

Svenska Softubes giv i denna uppdatering ska vara en exakt emulering av OTO:s utsålda 8-bitsdröm tillika effektdosa Biscuit, innehållande bland annat fyra lo-fi-effekter i form av Waveshaper, Delay, Pitch-Shipting och Step-Filter-sequencer.

Brainworx bygger på den klassiska dbx-synthesizern 120XP Subharmonix och erbjuder rejält med low-end för bastrumma och bassyntar i en handvändning, utan att påverka midrange-området.

Sist men inte minst har vi Fuchs Overdrive Supreme 50 Amplifier, och är även den en skarp emulering. Med i denna laddning kommer 82 inspelningskedjor med flera högtalare, mickar och mycket annat. Effektmässigt ryms vintage-delay, noise gate, filter, intern power soak samt pre- och post-amp-bypass.

PRIS: GRATIS

TILLVERKARE: UNIVERSAL AUDIO, WWW.UAUDIO.COM

Reverb-reducerare med enkelt gränssnitt [VIDEO]

Reverb-reducerare med enkelt gränssnitt [VIDEO]

Positive Grid lanserar ny hårdvarupedal [VIDEO]

Positive Grid lanserar ny hårdvarupedal [VIDEO]