Kraftfull multieffekt för elgitarr [VIDEO]

Kraftfull multieffekt för elgitarr [VIDEO]

Multieffekt marknadsförd som den mest mångsidiga, realistiska och responsiva enheten på marknaden i dag. 

Man får ge tillverkaren kredd för ett produktnamn som är så rakt på sak som just Pedalboard. Men den här maskinen ska innehålla såväl styrka som intressanta funktioner och effektinslag. HeadRush hävdar samtidigt att det här är den mest mångsidiga, ljudmässigt realistiska och responsiva multieffekt-enheten för gitarr som finns tillgänglig.

Vad som driver maskineriet är en fyrkärnig processor och DSP:n Eleven HD Expanded, som sedan levererar ett spann emuleringar av förstärkare, högtalarkabinett, mickar och effekter av både vintage-karaktär och modern tappning. 
Vidare funktioner är bland annat gapless preset-switching, 20-minuters inspelningsbar looper, möjlighet att skala ned loop-lager i motsatt ordning de var tillagda, samt stöd för att ladda egna IR-filer.

PRIS: 999 DOLLAR

TILLVERKARE: HEADRUSH, WWW.HEADRUSHELECTRONICS.COM

Wah-pedal med 100-kiloohms-pott [VIDEO]

Wah-pedal med 100-kiloohms-pott [VIDEO]

Cort och Manson Guitar Works slår sina påsar ihop

Cort och Manson Guitar Works slår sina påsar ihop