Reverb-reducerare med enkelt gränssnitt [VIDEO]

Reverb-reducerare med enkelt gränssnitt [VIDEO]

Åtgärda oönskade ljudinslag från inspelningsrummet och tajta till dina instrumentprestationer. Allt med ett reglage och i realtid. 

I början på fjolåret testade vi Accusonus brus- och klangreduceringsplugg ERA-D, där Johannes Oscarssons bedömning på plussidan löd "snygg brusreducering, bra kombination av brus- och efterklangsreduktion och ett simpelt gränssnitt". Nu släpper tillverkaren en reverb-reducerings-variant i form av ERA-R.

Prydd med endast en ratt för att göra justeringar gör denna plugin ännu simplare än sin föregångare. Genom att ta en svängom med reglaget är det möjligt att bland annat åtgärda inspelningar som drabbats av dålig akustik, men även att förtydliga och tajta till instrumentinspelningar. Allt i realtid.

PRIS: 39 DOLLAR

TILLVERKARE: ACCUSONUS, WWW.ACCUSONUS.COM

Cort och Manson Guitar Works slår sina påsar ihop

Cort och Manson Guitar Works slår sina påsar ihop

Universal Audios UAD Software inne på version 9.1 [VIDEO]

Universal Audios UAD Software inne på version 9.1 [VIDEO]