Tre nya ackor från Martin Guitar

Tre nya ackor från Martin Guitar

Tillverkaren avtäckte ett tillskott i Standard-serien och två Europa-exklusiva dreadnoughts på årets Musikmesse.

Till Standard-serien släpper Martin modellen 0-18, en nätt variant i klassiskt utförande ned skalloperad bracing, topp i sitkagran samt sidor och baksida i mahogny. Mensuren 24,9" och dess ovala halsform öppnar enligt tillverkaren för snabbt spel.

Rör vi oss till de Europa-exklusiva dreadnought-modellerna, DST och DSTG, hittar vi greppbräda och stall i ebenholts, sadlar i ben och inuti kroppen byggtekniken forward-shifted bracing. Bägge är snörda med Martins Studio Performance-strängar och levereras med vadderade gig-bags.

Martin DSTG

Martin DSTG

PRIS: EJ FASTSTÄLLT

TILLVERKARE: MARTIN GUITAR, WWW.MARTINGUITAR.COM

Soundcraft släpper tre kompakta Notepad-mixrar

Soundcraft släpper tre kompakta Notepad-mixrar

V-Moda klipper strängen på populära DJ-lurar

V-Moda klipper strängen på populära DJ-lurar