LD Systems lanserar Porsche-designat PA-system [VIDEO]

LD Systems lanserar Porsche-designat PA-system [VIDEO]

Den största nyheten i det Adam Hall Group-ägda LD Systems-båset på Musikmesse var MAUI P900. Ett PA-system som förenar företagets pro audio-expertis och ett utförande signerat ingenjörskonst från tyska fordonsindustrin.

Under en presskonferens på årets upplaga av Prolight+Sound avtäckte Adam Hall Group PA-systemet MAUI P900. Unikt för detta produktsläpp är dess design, ett koncept som tagits fram i tätt samarbete med biltillverkaren Porsche.

Vad gäller de tekniska specifikationerna innanför det moderna skalet (tillgängligt i vitt, grått och svart) är klass D-förstärkare, 50 mid-high-transduktorer i kolumnerna, två subbasar, DSP-teknologin Lynx, Beam Shaping, SonicGuide och WaveHead. Anslutningsmässigt finns Bluetooth, line-ingång (stereo) samt en dedikerad utgång för att para ihop system.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT

TILLVERKARE: LD SYSTEMS, WWW.LD-SYSTEMS.COM

Ny serie hopfällbara studiolurar från AKG

Ny serie hopfällbara studiolurar från AKG

Antelope lanserar Goliath HD [VIDEO]

Antelope lanserar Goliath HD [VIDEO]