Yamaha introducerar digitalpiano-serien Clavinova CLP600

Yamaha introducerar digitalpiano-serien Clavinova CLP600

Yamahas rullade ut mattan för sin nya digitalpiano-serie Clavinova CLP600 på årets Musikmesse. Modellerna som stod uppradade var 625, 635, 645, 675 och 685, samt digitalflygeln 665GP. Innanför maskinerna ryms enligt tillverkaren teknologi som borgar för stort tonutbud och ljudmässig äkthet. 

Genre- och spelstilsmässigt säger tillverkaren att deras nya pianon lämpar sig för det mesta. Med hjälp av Bösendorfer- och CFX-ljudsamplingar och Virtual Resonance Modeling-teknologin erbjuds enligt Yamaha ett brett och mångsidigt tonutbud.

Vidare inslag är den nya GrandTouch-klaviaturen med utlovat ergonomiska och responsiva tangenter. I dess verktygslåda har man även inkluderat Bluetooth för sammankoppling med exempelvis sånglektionsappar.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT

TILLVERKARE: YAMAHA, WWW.YAMAHA.COM

iZotope släpper sjätte inkarnationen av ljudverktygslådan RX [VIDEO]

iZotope släpper sjätte inkarnationen av ljudverktygslådan RX [VIDEO]

Ny serie hopfällbara studiolurar från AKG

Ny serie hopfällbara studiolurar från AKG