PreSonus lanserar nya flaggskeppet Quantum

PreSonus lanserar nya flaggskeppet Quantum

Målet under utvecklingen av enheten: snabbhet, snabbhet och åter snabbhet.

Inga kringelikrokar här inte, berättar PreSonus och lyfter fram den nya tillika DSP-lösa Thunderbolt 2-enheten Quantums "direct-to-DAW"-arkitektur. Tillverkaren hävdar att man byggt ett interface som gör att hastighetsmätarna går i taket.

Maskinen, med sina 26 ingångar och 32 utgångar, levererar 24-bit/192 kHz och 120 dB dynamiskt omfång, och är försedd med företagets patenterade och enligt utsago högpresterande XMAX-preamps.

På anslutningssidan ryms två combo mic/instrument-ingångar och sex combo mic/line-ingångar, samtliga med varsin digitalt styrd XMAX och +48V:s fantommatning. Vidare kopplingsmöjligheter är tio 1/4-tums TRS-utgångar (två main, åtta line) och slutligen två hörlursportar med volymreglage. Digitala motsvarigheter består av 18 in/ut via ADAT Optical I/O och S/PDIF stereo digital I/O. Med i boxen kommer även BNC Word Clock I/O och MIDI I/O. 

PreSonus Quantum kan buntas samman till totalt fyra sammankopplade enheter. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT

TILLVERKARE: PRESONUS, WWW.PRESONUS.COM

Dubbelt syntsläpp från Behringer

Dubbelt syntsläpp från Behringer

TEST: Moog Minimoog Model D

TEST: Moog Minimoog Model D