Line 6 Helix LT – Multieffekt-succén i mindre förpackning [VIDEO]

Line 6 Helix LT – Multieffekt-succén i mindre förpackning [VIDEO]

Efter att ha skördat framgångar med föregångaren Helix lanserar Line 6 på Musikmesse en lika kraftfull maskin i ett mer kompakt format med snällare prissättning.

Att en nedskalad variant av 2016 års monster Helix skulle innebära färre anslutningsmöjligheter på karossens baksida kunde vi ana redan på förhand. Men trots att man här kapat bort en del (se bildjämförelsen nedanför) är den kraftfulla HX Modelling-motorn fortfarande intakt och erbjuder här 56 förstärkare, 30 högtalarkabinett, 16 mickar och hela 95 effekter.

Baksidan på Line 6 Helix.

Baksidan på Line 6 Helix.

Baksidan på Line 6 Helix LT.

Baksidan på Line 6 Helix LT.

Ytterligare en detalj är att de små displayerna som tidigare besmyckade fotomkopplarna nu har ersatts med ett Performance View-läge på den 6,2 tum stora displayen. Denna visar fotomkopplarnas nuvarande valda funktion. Vi hoppas kunna sätta tänderna i denna maskin i framtiden. Fram till dess, ta en kik på tillverkarens produktvideo!

PRIS: 999 EURO.

TILLVERKARE: LINE 6, WWW.LINE6.COM

Fokusera på det kreativa med KeyLab Essential [VIDEO]

Fokusera på det kreativa med KeyLab Essential [VIDEO]

Svenska Clavia släpper Nord Stage 3

Svenska Clavia släpper Nord Stage 3