RECENSION: Harry Styles – Harry Styles

RECENSION: Harry Styles – Harry Styles

One Direction-medlemmen kan nog till och med få den mest skeptiske att hitta ett guldkorn eller två.

Harry Styles
Harry Styles
Erskine/Columbia
Pop

 

Ett One Direction med vilopuls har gjort att medlemmarna, inkluderat ex-kollegan Zayn Malik under fjolåret slipat på sina respektive solokarriärer, där genrespannet har sträckt sig från lågmälda akustiska insatser till EDM och R&B. Med detta i bagaget känns Harry Styles självbetitlade debut inte enbart som en avstickare, utan har också ett helt annat underhållningsvärde än sina vapendragares insatser.

Med sin kompass inställd på såväl pop, soft rock och glamrock, förvånas jag med förtjusning över hur genuint den 23-årige britten navigerar i delar av mitt barndomshems skivbacks höjdpunkter (Marc Bolan, ZZ Top, med flera) och varvar titt som tätt med mer samtida inspiration från Biffy Clyros lugnare passager.

Är man sedan tidigare inte övertygad av varken popkvintetten som helhet eller av Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson och Zayn Malik var för sig, kan nog Harry Styles till och med få den mest skeptiske att hitta ett guldkorn eller två.

Bästa spår: Kiwi

TC Electronics första fem pedaler i VST-formatet [VIDEO]

TC Electronics första fem pedaler i VST-formatet [VIDEO]

DAGENS KLASSIKER: The Beach Boys, Bob Dylan, Iron Maiden

DAGENS KLASSIKER: The Beach Boys, Bob Dylan, Iron Maiden