Blue Microphones introducerar hörlursparet Sadie och Ella

Blue Microphones introducerar hörlursparet Sadie och Ella

Släpper audiofil-modell och hi-fi-variant med utlovat fulländad ergonomisk design.

Två nya hörlurar har infunnit sig i Blue Microphones sortiment, och det rör sig om audiofil-modellen Ella och hi-fi-varianten Sadie. Medan bägge är försedda med inbyggda förstärkare och har en design som tillverkaren hävdar vara ergonomiskt fulländad, skiljer sig lurarna åt på några punkter.

Blue Microphones Sadie

Blue Microphones Sadie

Ella har Planar Magnetic-element i besittning och specifikationer såsom bland annat 50 (passiv) respektive 10 ohm (aktiv) impedans, 250 mW:s förstärkning och frekvensåtergivning från 20 Hz till 20 kHz, och Sadie är försedd med 50-millimeters membran, 42 ohm impedans och en frekvensåtergivning som sträcker sig från 15 Hz till 20 kHz. 

PRIS: ELLA: 7 790 KRONOR, SADIE: 4 490 KRONOR

TILLVERKARE: BLUE MICROPHONES, WWW.BLUEMIC.COM

Chris Cornell har avlidit

Chris Cornell har avlidit

DAGENS KLASSIKER: Rainbow, Joan Jett

DAGENS KLASSIKER: Rainbow, Joan Jett