Moog introducerar nya synthesizern Subsequent 37 CV

Moog introducerar nya synthesizern Subsequent 37 CV

Den ikoniska synt-jätten släpper omdesignad och vassare version av 2014 års Sub 37 Tribute Edition. 

Designmässigt är det egentligen inte mycket som skiljer Moogs senaste giv, Subsequent 37 CV från sin föregångare, utan enbart de nya aluminiumpanelerna som nu omger de karaktäristiska träinslagen. Tittar vi bortom den silverfärgade skruden, finner vi dock en maskin som levererar mer kraft än sitt syskon. 

Subsequent 37 CV är försedd med fyra assign-bara CV-utgångar och två Gate-utgångar med samma egenskaper, möjliggörande för anslutning till system av större format och modulära Eurorack-enheter. Synten har även utrustats med hörlursförstärkare för live-monitorering och en modifierad, analog signalväg. Dessutom har dess klaviatur förbättrats vad gäller spelbarhet.

Jämfört med Sub 37 Tribute Edition, lovar man med 37 CV dubbla mängden headroom, utökad flexibilitet och boostad harmonic saturation och analog kompression, samt en stor portion "grit and growl". Allt tack vare enhetens nya mixer och modifierade Multidrive-kretsar. 

Subsequent 37 CV kommer i en kraftigt begränsad upplaga om blott 2 000 exemplar. Vi återkommer med information om hur många som skeppas till Sverige.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT

TILLVERKARE: MOOG, WWW.MOOGMUSIC.COM

Vox lanserar två två-watts miniförstärkare [VIDEO]

Vox lanserar två två-watts miniförstärkare [VIDEO]

Chris Cornell har avlidit

Chris Cornell har avlidit