Hughes & Kettner äntrar den akustiska världen [VIDEO]

Hughes & Kettner äntrar den akustiska världen [VIDEO]

Släpper den 250 watt starka, akustiska gitarrförstärkaren Era 1.

Framtagen och designad tillsammans med gurun Michael Eisenmann, beskriver man Era 1 som ett tonmässigt fulländat resultat. Förstärkarens omhändertagande av instrumentets originalton saknar här enligt tillverkaren motstycke.

Era 1 är bestyckad med fyra kanaler, där kanal ett och två är identiska i den mån att såväl en eller två instrument eller två sångröster kan vara i bruk. Kanal tre agerar ingång för externa ljudkällor, exempelvis telefoner, MP3-spelare, och så vidare, och kanal nummer fyra kan fungera som bus för line-enheter. Trebands eq och 16 effekter finns ombord, bland dessa ryms reverb, delay, chorus, flanger och olika kombinationer.

Anslutningarna på baksidan består av DI, Line Out (stereo) och optisk S/PDIF-Toslink.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT

TILLVERKARE: HUGHES & KETTNER, WWW.HUGHES-AND-KETTNER.COM

Ny tremolo-pedal från TC Electronic [VIDEO]

Ny tremolo-pedal från TC Electronic [VIDEO]

Rolis minsta Seaboard-variant är här [VIDEO]

Rolis minsta Seaboard-variant är här [VIDEO]