UTE NU: Musikermagasinet Jazz & Blues

UTE NU: Musikermagasinet Jazz & Blues

Läs rykande reportage om John Primer, Melvin Taylor, Eric Gales och Isabel Sörling.

Jazz- och bluesälskare där ute, lystring: Årets specialnummer är ett riktigt smaskigt sådant. Följ med till Chicago, där Kent Moorhead träffar John Primer och Melvin Taylor. Passa även på att stifta bekantskap med skivaktuella Eric Gales och den makalöst mångsidige sångkonstnären Isabel Sörling.

Vill du även få järnkoll på Sveriges jazzfestivaler, är detta numret för dig. I testsektionen granskar vår expertpanel EBS Professional Bass Equipments nya Blue Label OverDrive-pedaler, Bitwigs Studio 2 och BluGuitars BluBOX VSC.

LISTA: 10 legendariska gitarrister

LISTA: 10 legendariska gitarrister

TEST: 5 Roland-plugins/plug-outs

TEST: 5 Roland-plugins/plug-outs