Ibanez lanserar sin hittills tyngsta gitarrserie [VIDEO]

Ibanez lanserar sin hittills tyngsta gitarrserie [VIDEO]

Med RGA Iron Label och RGAIX6FM i täten lovar man metal å det grövsta.

Genom lanseringen av RGA Iron Label-serien demonstrerade Ibanez vad gitarrmodellen RGAIX6FM är kapabel till på sajten Guitar World. Och frågan som ställs efter en glimt av denna yxa i aktion är: behöver det någonsin bli tyngre än så här?

Medan sexsträngarens kropp består av flamed maple och mahogny, hals av modell Nitro Wizard och greppbräda i ebenholts, är den försedd med DiMarzio Fusion Edge-mickar, låsande Gotoh-stämskruvar, Standard II-stall och coil tap-switch. Finns även som sjusträngad variant. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT

TILLVERKARE: IBANEZ, WWW.IBANEZ.COM

Roland rullar ut Blues Cube Hot British EL84 Modified [VIDEO]

Roland rullar ut Blues Cube Hot British EL84 Modified [VIDEO]

Grace Design levererar m920 i nätt format

Grace Design levererar m920 i nätt format