Rolis minsta Seaboard-variant är här [VIDEO]

Rolis minsta Seaboard-variant är här [VIDEO]

Fäst med en snällare prislapp än fullskaliga Grand siktar Roli på att tillgängliggöra tekniken för en bredare massa. 

Efter flera släpp i Blocks-linjen lanserar Roli nu sitt senaste bidrag till sortimentet, Seaboard Blocks. Den tryckkänsliga tekniken och spelkänslan är här fortfarande intakt, dock i ett mindre format som täcker in 24 tangenter. 

Seaboard Blocks fungerar inte enbart som en separat enhet, utan är synk-bar via Bluetooth med de andra Blocks-enheterna och kan utökas med en eller flera SB-maskiner. Ytterligare kompatibla verktyg är appen NOISE, Equator Player och DAW-stöd via Dashboard.

PRIS: 3 195 KRONOR

TILLVERKARE: ROLI, WWW.ROLI.COM

Hughes & Kettner äntrar den akustiska världen [VIDEO]

Hughes & Kettner äntrar den akustiska världen [VIDEO]

Toontrack släpper New Wave EZkeys MIDI

Toontrack släpper New Wave EZkeys MIDI