SUMMER NAMM 2017: Korg Grandstage Series

SUMMER NAMM 2017: Korg Grandstage Series

Två nya digitalpianon fanns på plats i Nashville – Grandstage 88 och 73 – där bägge är försedda med kraftfullt innanmäte. 

Sju ljudmotorer har maskinerna till förfogande (SGX-2, EP-1, AL-1, HD-1, CX-3, Vox och Compact), och som banar väg för vad man hävdar vara ett förstklassigt ljud, innehållande bland annat sex olika flyglar (Japanese, German, Austrian, Italian, Berlin och Upright). 

Gränssnittet ser ut att vara i det enklaste laget, med god översikt över ljud- och volymreglage. Bland kontrollerna finns Easy Effects, Quick Sound Selection, Master EQ, Dynamics och 64 minnesplatser. Slutligen ryms en dedikerad OLED-skärm. Med i köpet får man ställ och pedal.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: KORG, WWW.KORG.COM

SUMMER NAMM 2017: Blackstar Amplification

SUMMER NAMM 2017: Blackstar Amplification

SUMMER NAMM 2017: Promark FireGrain

SUMMER NAMM 2017: Promark FireGrain