SUMMER NAMM 2017: Pigtronix Mothership 2

SUMMER NAMM 2017: Pigtronix Mothership 2

Tillverkaren släpper kompakt tappning av sin gigantiska syntpedal. 

Synkonversionen till det bastanta moderskeppet tar i jämförelse med originalet upp en bråkdel av pedalbordet. Ombord finns velocity sensitivity, tre röster (triangle, square och sub-octave sine), oscillator hard sync och pitch modulation via portamento och CV/expression.

Vidare egenskaper är omkopplingsbara presets och sync effect, som möjliggör modulering och pitch-effekter, manövrerade via reglagen Sweet och Timbre. Allt detta och mycket mer kan experimenteras med från pedalens skruvreglage och toggle-switchar. 

PRIS: 249 DOLLAR
TILLVERKARE: PIGTRONIX, WWW.PIGTRONIX.COM

SUMMER NAMM 2017: Positive Grid

SUMMER NAMM 2017: Positive Grid

SUMMER NAMM 2017: Warwick

SUMMER NAMM 2017: Warwick