SUMMER NAMM 2017: Warwick

SUMMER NAMM 2017: Warwick

Avtäckte elbasarna Masterbuilt Thumb NT LTD och Teambuilt Pro Series Thumb BO LTD – bägge som fyr- och femsträngade versioner. 

Två serier i begränsade upplagor fanns på plats i Nashville, samtliga med den klassiska Warwick-konstruktionen. Masterbuilt, som den nu 35 år gamla tillverkaren skeppar endast 50 exemplar av (osäkert om det är 50 ex av den fyrsträngade respektive femsträngade), är tillverkad i mahogny och wenge med detaljer i lönn, ebenholts och abalone, och är av modellen hidden neck-through. Mickarna består av två aktiva EMG tillsammans med tvåbands MEC. 

Beträffande Teambuilt-serien, en lite billigare variant, men i en desto större upplaga om 200 exemplar, finner vi även här mahogny-, wenge-, och lönn-kombinationen. På micksidan rör det sig i stället om två stycken MEC. 

PRIS: MASTERBUILT (4): 5 500 PUND, MASTERBUILT (5): 5 800 PUND, TEAMBUILT (4): 2 400 PUND, TEAMBUILT (5): 2 500 PUND
TILLVERKARE: WARWICK, WWW.WARWICK.DE

SUMMER NAMM 2017: Pigtronix Mothership 2

SUMMER NAMM 2017: Pigtronix Mothership 2

SUMMER NAMM 2017: Sontronics Solo

SUMMER NAMM 2017: Sontronics Solo