PRODUKTNYHET: IK Multimedia iRig Keys I/O [VIDEO]

PRODUKTNYHET: IK Multimedia iRig Keys I/O [VIDEO]

Teasern från förra veckan visade sig vara en kompakt MIDI-controller/keyboard i 24- och 49-tangenttappningar med inbyggt ljudinterface och stöd för iOS, Mac och PC. 

Den enda i sitt slag – som även erbjuder ett ljudinterface, lyder IK Multimedias säljspitch i pressmeddelandet. Med tanke på storleken och vad den är kapabel till, vill man slå ett slag för musiker på språng.

Man listar specifikationer som 24-bit/96 kHz samplingshastighet och anslutningsmöjligheter i form av combojack (line eller mick med fantommatning), balanserad stereoutgång och 1/8-tums hörlursport. På panelen ryms ett nät pads och tryckkänsliga sliders, knappar och reglage. 

Med respektive enhet kommer även en radda mjukvaror av olika värden, 550 euro respektive 750 euro, och inkluderar Ableton Live 9 Lite, SampleTank 3m T-RackS 4 Deluxe och Syntronik Pro-V. Köper man den 49 tangenter stora versionen, får man också Miroslav Philarmonik 2 CE. 

Maskinerna finns tillgängliga i oktober. 

PRIS: IRIG KEYS I/O (49): 299,99 EURO, IRIG KEYS I/O (25): 199,99 EURO
TILLVERKARE: IK MULTIMEDIA, WWW.IKMULTIMEDIA.COM

PRODUKTNYHET: Roland DJ-505 & DJ-202

PRODUKTNYHET: Roland DJ-505 & DJ-202

PRODUKTNYHET: Tascam US-1x2

PRODUKTNYHET: Tascam US-1x2