PRODUKTNYHET: Roland DJ-505 & DJ-202

PRODUKTNYHET: Roland DJ-505 & DJ-202

Följer upp 2016 års controller-monster med två kompakta varianter. 

Den som klämt och känt på den nu ett år gamla bjässen DJ-808 kommer enligt tillverkaren finna de nya modellerna DJ-505 och DJ-202 som bekanta skapelser. Utöver DJ:ande är de även lämpade för såväl remixande och musikproduktion, men skiljer sig en aning när man kikar närmare på respektive maskin. 

DJ-202

Medan 505:an är en tvåkanals Serato DJ-controller kapabel att styra fyra däck, har två skivtallrikar, inbyggda nostalgitrippar signerade Roland 606, 707, 808 och 909, åtta pads och anslutningar i form av XLR och line/phono, är 202:an, utöver skivtallrikarna och inbyggd trummaskin, mer begränsad med bland annat 16-stegs sequencer och åtta pads. 

Vidare gemensamma nämnare är USB/MIDI-kompatibilitet för exempelvis anslutning till extern utrustning. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: ROLAND, WWW.ROLAND.SE


 

DAGENS KLASSIKER: Bruce Springsteen & Metallica

DAGENS KLASSIKER: Bruce Springsteen & Metallica

PRODUKTNYHET: IK Multimedia iRig Keys I/O [VIDEO]

PRODUKTNYHET: IK Multimedia iRig Keys I/O [VIDEO]