PRODUKTNYHET: Boss AD-10 [VIDEO]

PRODUKTNYHET: Boss AD-10 [VIDEO]

Funktionsspäckad pedal för den akustiska gitarren. 

En allt-i-ett-lösning för gitarristen med acka som främsta vapen, känns som en rimlig summering av de funktioner som finns innanför huven på Boss AD-10. Till att börja med trycker man på teknologin som sägs kunna återskapa kroppens och strängarnas resonans på ett exakt sätt, Acoustic Resonance Processing.

Man listar även fyrbands eq, variabelt low-cut-filter, MDP-försedd multibandskompressor, boost och ett gäng inbyggda effekter i form av ambience, chorus och delay. Utöver det har man lagt till funktioner med feedbackeliminering, och looper med 80 sekunders inspelningstid. 

Vänder man på maskinen finner man en stor uppsättning anslutningsmöjligheter, bland annat för två gitarrer. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: BOSS, WWW.BOSS.INFO

DAGENS KLASSIKER: The Supremes – Where Did Our Love Go

DAGENS KLASSIKER: The Supremes – Where Did Our Love Go

DAGENS KLASSIKER: Bob Dylan – Highway 61 Revisited

DAGENS KLASSIKER: Bob Dylan – Highway 61 Revisited