SUMMER NAMM 2017: Ibanez Prestige 7-String RGD3127

SUMMER NAMM 2017: Ibanez Prestige 7-String RGD3127

Har Ibanez genom RGD1327 skapat den ultimata metalyxan genom tiderna? Det hävdade man på årets Summer NAMM.

Att bända strängar utifrån standard-stämning på Ibanez senaste elgitarr, Prestige 7-String RGD3127 verkar vara rena helgerånet. Åtminstone om man ska tro tillverkarens egen beskrivning av modellen: den ultimata metalgitarren för down-tuning. Ännu finns varken in- eller officiella demonstrationer på detta, så vi får hålla utkik framöver. I väntan på detta får vi nöja oss med specifikationerna.

Kroppen, som är tillverkad i lönn, wenge, basswood och birdseye maple, är baserad på RG-formen, har 26,5 tums mensur och är bestyckad med DiMarzio Fusion Edge 7-mickar och ett tremolostall av typ Lo-pro Edge 7.

PRIS: 2 399,99 DOLLAR
TILLVERKARE: IBANEZ, WWW.IBANEZ.COM

SUMMER NAMM 2017: SE Electronics – sE8

SUMMER NAMM 2017: SE Electronics – sE8

RECENSION: Lana Del Rey – Lust for Life

RECENSION: Lana Del Rey – Lust for Life