SUMMER NAMM 2017: Universal Audio – Ox Amp Top Box

SUMMER NAMM 2017: Universal Audio – Ox Amp Top Box

Presenterade load box med utlovad ljudmässig äkthet och känsla.

Sittande i sin hemstudio med en 100-watts gitarrförstärkare, redo att spela in med uppmickat kabinett får nog de flesta att tänka en andra gång. Framför allt med vetskapen om att dess karaktär träder fram först vi maximal påfrestning.

Tekniken som Universal Audio presenterar genom sin reaktiva ljuddämpare Ox Amp Top Box, eller load box om man så vill, är i grund och botten inte helt och hållet ny, men enligt tillverkaren revolutionerande i bemärkelsen att äktheten och känslan här är oöverträffad.

Väl placerad i signalkedjan mellan exempelvis dig och din DAW, hävdar man att det är möjligt att ställa förstärkaren på vilket volymsteg som helst och sedan uppleva toppens fullständiga potential, tillsammans med de olika studio- och utrustningssimuleringarna ombord på enheten. 

PRIS:  1 299 DOLLAR
TILLVERKARE: UNIVERSAL AUDIO, WWW.UAUDIO.COM

SUMMER NAMM 2017: MXR Carbon Copy Deluxe

SUMMER NAMM 2017: MXR Carbon Copy Deluxe

SUMMER NAMM 2017: Martin Guitar – D-28

SUMMER NAMM 2017: Martin Guitar – D-28